Известие

Collapse
No announcement yet.

е сега вече гризнах дървото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

съжалявам колега за случилото се ,разбирам какво ти е ,и на мен ми се случи същото през май месец,като го отвориха двигателя беше закрепен,както казва един колега преди мен вземи си направо цял двигател ще ти излезе по евтино,аз така направих,успех с ремонта
    159 1.9 jtd TI
    156 1.8 ts 99g ex

Comment

Лиричните отклонения за детонации и самозапалване ги отделих в собствена тема tuk
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

колеги вчера ходих до сашо ...значи нз как ама си запали вчера колата и чукасхе мн яко несхто от към блока ................ а иначе тои сега човека много работа има и сигурно ше може чак след нова година да я отваря ;( .......... шитава работа малко .......... аз като отвори и се пиша какво става ......... дано тия писания да послуйат нешто за съвет на някои друг пострадал ................... а иначе и аз сега мога да си я закрепа и да я продавам ..АМА НЯМА ДА ГО НАПРАВЯ .......... просто мн си ми харесва колата ................ то просто за такива пари няма такава кола ........... а иначе аз дайе доста я плаштах ......... 7500 + прехвурляне + смяна на всички масла ролки ремъци филтри + един два маркуча от въздусхния филтър + ново табло (стото ми бесхе се разтекло дисплеичето на километража) и тя си ми излезна около 8500 ама то и за 8500 няма такава кола ...... няма и подобна даже ........... а и сега тоя ремонт се ми излезне около 2500 + та те си станаха 11000
        е тука ве4е може да се говори за някаква кола нешто е46 или цлк(шанаджииски) ...... като и тия коли се са мн мн мн самнителни ......... и ако те избият по същия начин се е мн по дебело .......... ама преебан сум си и ше се оправям дано да си я оправя и да нема повече 6 5 ...... аз оште не съм и се и накефил .......... аре колеги дано я оправя и се видиме на некоя срешта

Comment

Стискаме палци!
          Alfa Romeo 166 3.0 V6
          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

за това се отказах от Алфа Ромео Харесва ми много обаче не е надежден автомобил уж всичко е перфектно и изведнъш се троши нещо което въобще не очакваш да се случи и салата ............... писна ми или по просто казано не съм толква богат и не мога да си позволя да карам Алфа Ромео .... това е прекалено баровска кола за мен за една година ми излезе 11 000лв. 145чката а сега за 4-пари никои не я поглежда.
            Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
            Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
            Alfa Romeo 145 1.4 16v
            BMW 520i E39

Comment

..

Здравейте,аз съм с алфа от 1 месец,но за съжаление си имам проблеми още със закупуването й. Седи в сервиз 3 седмици през ден и все сменят кабели ,свещи ,за което ми взеха първо 400лв ,след това тези свещи ми изгорили бобината на трети цилиндър (след 2 дена) и там 250лв с работа(направо си ме заклаха) ,но взе ,че ми се оправи. Вървя една седмица супер и вчера тръгвам за Банско за 8 Декември ,и преди Перник давам газ да изпреваря и гледам зад мен адския дим..Веднага ми стана ясно ,че пак свещи или бобина Едвам намерих майстор там,който не беше никакъв майстор де,но се опитваше със зъби и нокти да помогне,и след 4-5 часа мотане ,сменяне на всякакви свещи ,взе че ми сложи втора ръка някакви и колата тръгна. Тръгна за първите 3-4 километра де,но поне успях да се добера до СОфия. Съвсем случайно попаднах на диагностика и веднага влезнах (това в 7 часа вечерта). Мъжът ми я закачи и веднага излезнаха следните проблеми : Датчик за обороти няма сигнал,Ламбда-регулиране извън диапазона макс.,Датчик за темперарурата на двигателя.; В крайна сметка всъщност ми каза ,че свещите ми правят проблем и горят бобините,защото се очаква още една изгоряла
              Сега като влезнах и тук да по прочета малко инфо, видях ,че всъщност май трябва да си купя "Денсо" свещи,но след като ме изръсиха 310лв за "Шампион" и ми се вижда малко 250лв за по-добри свещи. Дано наистина е така ,че аман ,не мога да и се нарадвам още ,а гледам всичко да и е наред иначе се дразня ,като нещо не ми е наред. Лошото е ,че ми взе всичките пари и сега тръгвам по магазините да събирам инфо,докато не събера някой лев,колата остава пред блока Приятен ден колеги!
              Last edited by Highvoltage; d.m.y г., 12:11.
              Alfa Romeo 156 2.5 v6 - http://www.youtube.com/watch?v=nHSAAZqTID4

Alfa Romeo 2.0 - 2.5 - http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Първоначално публикувано от Highvoltage Покажи съобщение
                Здравейте,аз съм с алфа от 1 месец,но за съжаление си имам проблеми още със закупуването й. Седи в сервиз 3 седмици през ден и все сменят кабели ,свещи ,за което ми взеха първо 400лв ,след това тези свещи ми изгорили бобината на трети цилиндър (след 2 дена) и там 250лв с работа(направо си ме заклаха) ,но взе ,че ми се оправи. Вървя една седмица супер и вчера тръгвам за Банско за 8 Декември ,и преди Перник давам газ да изпреваря и гледам зад мен адския дим..Веднага ми стана ясно ,че пак свещи или бобина Едвам намерих майстор там,който не беше никакъв майстор де,но се опитваше със зъби и нокти да помогне,и след 4-5 часа мотане ,сменяне на всякакви свещи ,взе че ми сложи втора ръка някакви и колата тръгна. Тръгна за първите 3-4 километра де,но поне успях да се добера до СОфия. Съвсем случайно попаднах на диагностика и веднага влезнах (това в 7 часа вечерта). Мъжът ми я закачи и веднага излезнаха следните проблеми : Датчик за обороти няма сигнал,Ламбда-регулиране извън диапазона макс.,Датчик за темперарурата на двигателя.; В крайна сметка всъщност ми каза ,че свещите ми правят проблем и горят бобините,защото се очаква още една изгоряла
                Сега като влезнах и тук да по прочета малко инфо, видях ,че всъщност май трябва да си купя "Денсо" свещи,но след като ме изръсиха 310лв за "Шампион" и ми се вижда малко 250лв за по-добри свещи. Дано наистина е така ,че аман ,не мога да и се нарадвам още ,а гледам всичко да и е наред иначе се дразня ,като нещо не ми е наред. Лошото е ,че ми взе всичките пари и сега тръгвам по магазините да събирам инфо,докато не събера някой лев,колата остава пред блока Приятен ден колеги!
                Препоръчвам ти ДА СМЕНИШ МАЙСОРА!!!
                Виж Лисан, БОБО и т.н в Техническия раздел има координатите. Недей да сменяш каквото ти падне!!!
                "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                Opel Astra J GTC

Comment

;;

Мерси,оказа се ,че датчика ми за темп. на двигателя ми прави мизерии и от там дава грешна информация на компютъра. Бях в магазин на алфа след диагностика и ми казаха да почвам да отстранявам грешките една по една,отзад напред,защото се били допълвали.. А иначе днес тръгнах да я карам на майстор и пука,гърмя и изведнъж взе ,че отпуши и като се изтреля... На сервиза ми викат 'нищо му няма на двигателя',но тези неща ме бъркат и затова дава такива изменения. Но иначе от магазина ми препоръчаха точно Лисан
                  Alfa Romeo 156 2.5 v6 - http://www.youtube.com/watch?v=nHSAAZqTID4

Alfa Romeo 2.0 - 2.5 - http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Отдавна не бях влизал във форума и се изненадах колко много проблеми имат колегите с новозакупени или нововнесени коли. Колеги, извода сам се налага-не купувайте кола от България. Каквото и да ви убеждават, каквито и документи да ви представят, не вярвяйте! Не е реално кола, която в Германия струва примерно 6000 евро, тук да я продават за 6000 лева и да ви обясняват, че видиш ли била заложена в банка и затова е на голяма далавера. Или други подобни глупости. Пресметнете колко пари сте дали за ремонти и не беше ли по-евтино да отидете до Германия и сами да си изберете колата. Или ако съвсем нищо не разбирате да се доверите на приятел, който е специалист. Може би и аз щях да съм на вашето дередже, ако преди 15 години съвсем случайно не попаднах в компания на автоджамбази. Това, което чух, а после и видях надмина и най-лошите ми очаквания. Тези хора са гении на злото! Няма морал, няма скрупули. Желязната им логика е: за кьорави овци, кьорави търговци. Е, това е. Желая ви весели Коледни и Новогодишни празници и много, много безаварийни километри през 2009 година!

Comment

Една 146 1.7 16в Боксер я бяха закрепили така преди 3 години та още не е излезнала от сервиза...както си смени маслото 700 км след покупката на колата...та начи сменя го минава 40 и колата почва да тропа чука да си бало майката...и спира точно пред къщата гасне ..и така

B&B Racing | bb-racingteam.com
                      Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Е,сефте...
                        Не мога да разбера що мислите,че само при Алфите е така.Колко дизелови Б Вектри и ФВ ТДИ особено от Италия имат подобна история...
                        Шанса една кола да е евтина и хубава e 10%според мен.
                        Така,че като си я купиш "тънко" трябва да си подготвен да си я доправяш,а дали ще ти излезе по-евтино или по-скъпо вече е въпрос и на малко късмет.
                        Неприятно е в случаите,като на колегата дето започна темата.Дето си я плащаш като за здрава,а то става...
                        Тука вече зависи колко е безскрупулен търговеца,за съжаление.
                        Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
                        Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от Ilko Ivanov Покажи съобщение
                          Шанса една кола да е евтина и хубава e 10%според мен.
                          .
                          Шанс винаги има колега за ефтина и хубава, само, че по отделно, има и ефтини, има и хубави

Comment

Working...
                          X